Hur aktiverar jag att slutpriset skall överföras till och visas på Hemnet eller andra marknadsplatser med stöd för slutpris?

Gå in under Inställningar

Välj Marknadsföring

Välj för vilket eller vilka företag du vill föra över slutpris för

Gå nu till aktuellt objekt. Välj sidan Marknadsföring, Under kugghjulet uppe till höger väljer du Inställningar. Välj sedan vilka marknadsplatser som slutpris skall överföras till.

Tänk på: Hemnet behöver vara i bockat under Marknadsföring på objektet när objektet sätts som status såld. Bockar man bort Hemnet och sedan ändrar status till såld efter det kommer Hemnet inte att få slutpriset för objektet.