Jag har glömt mitt lösenord vid inloggning till Mäklarsystem Express. Hur nollställer jag?

• Mata in din e-postadress som du har i Express

• Ett e-post skickas till din e-post där du kan klickar på länken för att återställa ditt lösenord. Har du fler länkar i ditt e-post beror det på att du har flera inloggningar med samma e-post. Välj det kontor som är aktuellt för lösenordsbytet.

• När du matat in önskat lösenord två gånger, det är tillräckligt starkt kommer en bekräftelse att lösenordet är ändrat