Jag har glömt mitt lösenord vid inloggning till Mäklarsystem Express. Hur nollställer jag?

1.  Gå till express.maklare.vitec.net. Under lösenordet finns ett val för dig som glömt ditt lösenord.

express_losenord01

• Mata in din e-postadress som du har i Express

express_losenord02

• Ett e-post skickas till din e-post där du kan klickar på länken för att återställa ditt lösenord.

express_losenord03

När du matat in önskat lösenord två gånger, det är tillräckligt starkt kommer en bekräftelse att lösenordet är ändrat