Att rensa cachen/tillfälliga filer i webbläsaren Chrome är en bra lösning för att minimera ett antal störningar som annars kan inträffa i webbläsaren. Det är därför även Mäklarsystems supporten ofta vill att man skall börja med att rensa innan andra åtgärder testas.

Tänk på att efter att du rensat cachen i webbläsaren behöver du logga in i Express igen. Spara därför eventuellt öppna flikar i Express och andra webbplatser som du har öppet innan du fortsätter.

1. Klicka på anpassningsikonen i webbläsarens verktygsfält (tre prickarna)

2. Välj Fler Verktyg

3. Ta bort webbinformation

4. Välj Tidsintervall "Sedan kontot skapades"

5. Bocka för Cookies och filer (se bild ovan). Resten kan vara urbockade

6. Välj Rensa data. Det tar upp till 30 sek att rensa. Stäng sedan Inställningar