Det är fel mäklare inlagd på ett objekt, hur byter jag till en annan mäklare

För att byta tillhörighet på ett objekt till en annan tillhörighet/mäklare på samma eller annat kontor ändrar man uppgift för Ansvarig mäklare på objektet. Du kan välja bland samtliga mäklare som arbetar på de kontor som du har rättighet till.

Gå till sidan Affären och välj pennan vid rubriken Uppdraget. Radera mäklaren som är inlagd under Ansvarig mäklare. Skriv in namnet på den som skall ha objektet istället:

image

OBS! Tänk på att objektnumret inte förändras för att du byter mäklare, bokstäverna i objektnumret ändras inte utan är från den ursprungliga objektägarens.