Startsida för assistenter/koordinatorer/tillträdesgrupper

En startsida för att ge assistenter, koordinatorer och personal som arbetar med förberedelser inför tillträden en riktigt bra överblick över de pågående uppdragen. Även för andra funktioner och roller på kontoret kan den nya startsidan vara värdefull för att skapa överblick.

Du kan välja vilka mäklares affärer du vill se på din startsida. Det gör du med hjälp av knappen upptill i mitten på sidan och genom att söka fram och välja mäklare eller genom att välja ett kontor eller en användargrupp. De kontor, användare och användargrupper som du kan välja mellan är de vars objekt du har rätt att läsa enligt rättighetsinställningarna.

(klicka på bilden för en förstoring)

Överst på sidan från vänster i rutorna ser du nyckeltal för antalet objekt innevarande vecka med kommande kontraktsdagar, handpenningsdagar, visningar och tillträdesdagar så att du får en snabb uppfattning om mängden aktiviteter som återstår den aktuella veckan. Just nu visar dessa rutor informationen utan möjlighet att klicka för att gå till underlaget men framöver är planen att vi ska bygga vidare så rutorna blir klickbara för att gå till motsvarande urval i objektlistan.

Till höger, överst på sidan finns en kombinerad uppgifts- och kalendervy med rubriken Att göra. Den visar vad som är aktuellt för dagen, om det till exempel är ett kundmöte, en visning eller tillträde inbokat. Föredrar du att se händelserna under Att göra som en lista så finns en knapp för att skifta över till en sådan vy. För att se vad som är aktuellt för morgondagen eller vad som är försenat finns snabbval för det. Om du inte önskar se en viss typ av händelse i listan så finns det en personlig inställning som du når via den lilla tratten till höger.

(klicka på bilderna för en förstoring)

Nederst på sidan med rubriken Mäklarstöd finns ett antal flikar som är utformade som ett flöde från vänster till höger. Innehållet i respektive flik beskrivs i hjälptexterna som du når genom att klicka på knappen med frågetecknet till höger på sidan. Klickar du på en rad och skriver in en anteckning är det alltid din senaste anteckning du ser i listan. Observera att innehållet på flikarna styrs av vilka rättigheter du har för objekt, kontakter och för CRM-rapporten när det gäller fliken Tips och leads. Om det är någon flik som du inte har nytta av i ditt arbete kan du välja att dölja den genom att använda kugghjulet till höger.

(klicka på bilden för en förstoring)

Har du en högre behörighet så kan du under användarinställningar välja om eller för vilka startsidan ska vara synlig. Du kan även välja om den ska vara inställd som förstahandsval.