Övergripande förklaring till nya kontaktlistan.

Den nya och uppdaterade listan för kontakter har fått fler filter, fler kolumner och en förbättrad design som gör att den är enklare att använda på flera olika sätt. Det finns dessutom flera färdiga listor, men den största fördelen är att alla aktiva filter för en lista nu är synliga längst upp på sidan.

Observera att innan du börjar redigera kontaktlistorna läs punkten viktigt längre ner i FAQ:n

Ovanför listan hittar du vilken filtrering listan har. Här lägger du även till fler filter.

(klicka på bilden för att se den förstorad)

Genom att klicka på dom olika filtreringarna kan du förfina ditt urval.

(klicka på bilden för att se den förstorad)

Under menyvalet kolumnalternativ styr du vilka kolumner du vill ska synas i din lista.

Du kan tar bort via papperskorgen eller väljer till flera under Välj kolumner.

Viktigt !

För att skapa en ny lista med ett nytt urval utgår du alltid från att välja att skapa en ny kontaktlista.

Här får du valet att utgå från en befintlig lista som du redigerar med nya val. Eller börjar på en helt tom.

Börjar du att redigerar direkt i en befintlig lista och går till knappen spara så skriver du över den befintliga med dina nya val. Välj istället att spara listan under + Ny Objektlista.

Har du högre behörighet kan du i den nya lista du skapar välja synlighet för vilka vill du vill ska kunna se listan. Du kan även trycka på byt namn för att redigera namnet om du tycker du behöver redigera till ett mer passande namn vart efter du fått fram urvalet.