Notifieringarna i Express är en värdefull funktion som påminner om att något viktigt har hänt som du bör uppmärksamma. Det kan gälla allt möjligt från tips till dokument eller bilder som laddats upp till ditt objekt.

För att inte viktiga händelser ska begravas i mängden olästa notifieringar har vi lagt till en knapp överst i notifieringarna för att "markera alla som lästa”. Klickar du på den så nollställer du och släcker därmed den röda lilla cirkeln med antalet olästa notifieringar. Du kan se och scrolla ned i listan på upp till 100 st.

På knappen med kugghjulet precis till höger kommer du till dina personliga inställningar för notifieringar. Notera att det gamla sättet att nå dessa inställningar via huvudmenyn och inställningar därmed är borta och har ersatts av denna knapp.