Inloggning

Applikationen har en 2FA, där ett  e-postbrev med en kod skickas till din e-postlåda. Uppge koden vid uppmaning för att slutföra inloggningen.

Man kan ange sin enhet som betrodd vid inloggning för att slippa detta steg vid varje inloggning. Det finns ingen begränsning i antal enheter och man ser alla betrodda enheter i Express under inställningar.

När 2FA är aktiverat och användaren inte sitter vid en betrodd enhet så loggar användaren in med sitt användarnamn och lösenord och användaren ombeds att mata in den kod som skickats via e-post till användaren.