Jag vill inte att slutpriset ska synas på nätet efter försäljningen, hur gör jag?

På sidan Marknadsföring finns funktioner där du som användare fyller i om parterna godkänner att slutpris visas på en del nämnda marknadsplatser, till exempel Hemnet och Booli.

Om man inte väljer något av alternativen så skickas inte slutpriset över till dessa marknadsplatser när bostaden markeras som såld i Express.

Notera att slutpris fortfarande kan skickas till er hemsida.

Vissa marknadsplatser, såsom Booli, kan sedan själva hämta slutpriset från er hemsida och lägga ut det.

Vill du vara helt säker på att slutpriset inte går ut någonstans så ska du istället använda funktionen "Dölj pris och avgift"

Funktionen för att dölja pris används även i de fall man inte vill att utgångspriset ska visas. Mer om det kan man läsa här