Föreningar är nu inte längre inlagda i Express som kontakter utan som en egen kategori. Detta eftersom de skiljer sig åt och för att de inte bearbetas på samma sätt som tex parter och spekulanter i vårt CRM.

Därför kommer du inte längre hitta föreningar i kontaktlistan, eller då du söker i sökrutan uppe till höger, eftersom den visar kontakter och objekt.

Istället har vi nu gjort helt nya vyer för att få översikt över och hantera dina föreningar. Föreningarna hanterar du nu via Inställningar --> fliken Administration --> Organisationer

För att förenkla har vi lagt in ett par genvägar.

Den första hittar du i huvudmenyn;

Det finns ytterligare en genväg från sidan Förening på en bostadsrätt. När du klickar på ikonen öppnas administrationssidan i en ny flik i din webbläsare.

På samma sida i objektet hittar du även länken till den aktuella föreningen. Denna genväg har funnits tidigare men nu med ett nytt utseende och en tydligare placering. Till skillnad från tidigare öppnas numera även föreningen i en ny flik i din webbläsare.

Förvaltare och Långivare administreras även dem via Inställningar --> Administration --> Organisationer.