Felmeddelande:

Lyckades inte upprätta en anslutning mot Verified. Kontrollera dina inloggningsuppgifter eller kontakta Verifieds support.

Vad gör jag?

Börja med att:

1. Prova att logga in via Verified (https://app.verified.eu) - fungerar det kan man kontrollera med Vitec produktsupport om något är tokigt.

2.
 Om det inte går att logga in mot Verifieds gränssnitt, prova att återställa lösenordet via Glömt lösenord (https://app.verified.eu/#/recover-password) - därefter prova igen på steg 1.

Det förskrivna lösenordet kan också vara en webbläsarfunktion "autofyll" och det kan i så fall vara för vissa enskilda användare.
Testa att ta bort det som autofyllts och mata in ditt lösenord manuellt