Automatiska utskick kräver högsta behörighet i Express Mäklarsystem.

Det finns flera sorters automatiska utskick man kan välja på:

• Automatisk matchning
  • Automatisk målstyrning för mäklare
  • Automatik som är uppdragsrelaterat
  • Automatik för integritetspolicy till nya kunder
  • Automatik för att informera om slutpriset

I detta exempel så visar vi hur man kan använda uppdragsrelaterade utskick som sköts med automatik från Express. Antingen utskick med mejl, SMS eller båda.

Ett exempel på uppdrag kan vara en automatisk återkoppling till köpare och säljare efter x antal dagar / månader.

För att skapa ett automatisktutskick, gå till inställningar. Välj administration. Klicka på kortet "Automatiska utskick".

För att skapa klickar du på + knappen uppe till höger.

Här kan du välja vad du vill skapa för automatiskt utskick. I vårt fall skall vi välja "Uppdragsrelaterat".

Nenastående bild går igenom alla inställningarna. Klicka på bilden för att få den större.

Har du gjort alla inställningarna som du vill ha dom och sparat så är allt klart.

I exemplet ovan så är det endast för köpare. Vill man även ha till säljare så får man skapa ett nytt uppdrag men byter köpare till säljare i stället.

Det som kan vara lite svårt ibland är hanteringen av e-postmallar eller SMS mallar. Dessa rekommenderar vi att man tar hjälp av någon kunnig person som kan HTML. Det går även att göra en beställning av Vitec genom att kontakta våra säljare.