Min säljare vill ha med ett ståendes foto som inte går att få stående på objektet i Express. Den lägger sig ner liggandes. Kan ni hjälpa mig att få in den ståendes?

För att vända din bild i Express Mäklarsystem går du först till objektets bildsida. Sedan klickar du mitt i den bild du önskar vända. Klicka därefter på pennan i det nedre högra hörnet. Då når du bildens redigeringsläge och kan vända bilden med hjälp av de två pilar som finns.

Obs! Under bildsidan på objektet presenteras en penna på bilderna i den första vyn. Det är inte denna penna du ska trycka på. För att komma till läget där du kan vända bilden måste du först klicka dig in på bilden.