Hur skapar man en bostadsbeskrivning i Publish

För att lägga till en ny beskrivning klickar ni på fliken bostadsbeskrivning samt skapa nytt och väljer vilken mall ni vill skapa

Ny sida/uppslag

Under de tre strecken kan ni göra olika val tex lägga till ny sida eller uppslag

Bilder/avdelning

Till höger finns bilderna till objektet samt övriga bilder/filer under avdelning.

Uppdatera

Om man ändrar något i Express efter man har skapat beskrivningen i publish så behöver man inte göra om hela beskrivningen.

Utan öppna den befintliga beskrivningen och gå till den sida det gäller. Det som har uppdaterats i Express har en gul ram runt i Publish.

Klicka i rutan och sen på uppdateraknappen, nu uppdateras beskrivningen med den nya texten

Byta kolumn

Om man vill byta kolumn  ställer man sig framför texten som ska flyttas och trycker shift + enter eller klickar på knappen

Så hoppar texten över till nästa kolumn

Om man inte tar shift+ enter är risken stor att radbrytningen inte blir där man önskar på utskriften

Planritning

Planritningen finns på sidan 4. Man kan dra i pilen för att rotera planritningen samt zooma.

Mallar

Mallvalet är olika beroende på vilken sida man står på.

För att byta mall klickar man på fyrkanten med vit pil i.

Flippage/länk till express

Här kan man klicka i för bläddringsbar pdf samt länk som publiceras på er hemsida