Om texten "L sep" visas i dokument så har det med typsnitt/fonter i webbläsaren Chrome. Detta kan åtgärdas enligt nedan.

Gör så här

Öppna huvudmenyn i Chrome (Tre små prickar längst upp till höger)
2. Välj "Inställningar"
3. Välj " Anpassa teckensnitt".

4. Ändra "Standardteckensnitt" från "Times New Roman" till något annat tex "Arial" (En sanserif)
5. Ändra "Serif-teckensnitt" från "Times New Roman" till till något annat tex "Arial" (En sanserif)

6 Det ska nu slå igenom direkt. Du behöver inte starta om webbläsaren, eller stänga mallen

Ovanstående behöver utföras på varje dator som i Publish se "L sep