Hur gör jag när mitt objekt har inte stöd för den nya journalföringen?

På äldre objekt kan detta meddelandet dyka upp: "Det här objektet har inte stöd för den nya journalföringen. Om du vill aktivera det så gå in på det aktuella objektet i Mäklarsystem Office, högerklicka på Checklistan och välj "Ta bort/Rensa checklistan".

Detta går att lösa smidigt i Express!

1. Skapa en kopia av objektet - Detta gör du via översikten på objektet > under Utför till höger i vyn.
  2. Skapa journalen på objektets kopia
  3. Spara sedan journalen som en pdf på din dator
  4. Ladda upp journalen - Det gör du via utför till höger i vyn under dokument
  5. Ta sedan bort kopian