Hur kommer jag igång med Digital Signering?

För att komma igång med digital signering behövs ett avtal tecknas med Verified. Det kan ni enkelt teckna själva genom att fylla och göra era val i detta Bokningsformulär.

Fyll i dina uppgifter i formuläret under Företagsuppgifter enligt nedan. Sedan kan du trycka på den blåa ikonen "Samma som ovan" för att kopiera dina uppgifter in till Faktureringsuppgifter.

Fortsätt med dina val i formuläret och när du är klar går du vidare till signering vi den blå ikonen längst ned på sidan.

Den person som ni uppgett som Administratör i formuläret kommer nu får ett aktiveringsmail från Verified med en länk. Följ sedan länken, välj lösenord och aktivera ert konto.

Administratören kan sedan själv lägga till ytterligare användare direkt i Verified. När en administratör lägger till nya användare så får respektive användare varsitt aktiveringsmail.

Hur ni administrerar inloggningsuppgifterna för respektive användare i Express kan ni läsa mer om HÄR.

OBS! Aktiveringslänken är giltig i 24 timmar.