Hur kommer jag igång med Digital Signering?

För att komma igång med digital signering behövs ett avtal tecknas med Verified. Det kan ni enkelt teckna själva genom att fylla och göra era val i detta Bokningsformulär

Fyll i dina uppgifter i formuläret under Företagsuppgifter enligt nedan. Sedan kan du trycka på den blåa ikonen "Samma som ovan" för att kopiera dina uppgifter in till Faktureringsuppgifter.

Fortsätt med dina val i formuläret och när du är klar går du vidare till signering vi den blå ikonen längst ned på sidan.

Den person som ni uppgett som Administratör i formuläret kommer nu får ett aktiveringsmejl från Verified med en länk. Följ sedan länken, välj lösenord och aktivera ert konto.

Administratören kan sedan själv lägga till ytterligare användare direkt i Verified.

När en administratör för en grupp i Verified lägger till användare skickas ett automatiskt mail med en aktiveringslänk ut i ett separat mail till personens e-postadress. Via den länken sätter varje användare ett lösenord för att aktivera sin användare i Verified.

Varje användare får alltså ett eget mail skickat till sig där man själv sätter ett lösenord för att aktivera sig i Verified

Hur ni administrerar inloggningsuppgifterna för respektive användare i Express kan ni läsa mer om HÄR.

OBS! Aktiveringslänken är giltig i 24 timmar.