Express Mäklarsystem är anpassat efter internetstandarden WC3. Den webbläsaren som vi upplever fungerar bäst för Express Mäklarsystem är Google Chrome rent generellt. Men utvecklingen har gått framåt och så gör även utvecklingen av enheter såsom datorer, telefoner och surfplattor. Därför kan alternativa webbläsare fungera bättre i en specifik enhet.

Eftersom förhållandena kan ändras med tiden så har vi specificerat vilka webbläsare som vi upplever fungerar bäst i nuläget samt vilka alternativ det finns. Upplever du funktionsstörningar kopplat till en viss enhet kan du prova en annan webbläsare enligt rekommendationerna nedan.

PC Microsoft Windows

1. Chrome (Bäst)

2. Firefox (Bra)

3. Nya Microsoft Edge (Bra)

4. Safari (Mindre bra)

5. Äldre Microsoft Edge (Mindre bra)

6. Microsoft Explorer (Dåligt)

Mac

1. Google Chrome (Bäst)

2. Safari (Bra)

3. Firefox (Bra)

Android telefon / Surfplatta

1. Google Chrome (Bäst)

2. Firefox (Bra)

3. Android inbyggda (Bra)

iPhone / iPad

1. Google Chrome (Bäst)

2. Safari (Bra)

3. Firefox (Bra)