EXPRESS PUBLISH FÅR NY DESIGN
Publiceringsverktyget Express Publish får nu en rejäl ansiktslyftning tack vare en ny fräsch design och mer användarvänligt gränssnitt. Sedan tidigare finns en smart, sömlös integration med Express Mäklarsystem på plats tillsammans med en uppdaterad editor som bygger på den senaste tekniken. - Nu tar vi ytterligare ett steg och byter till en modern design, säger produktansvarige Kristian Sarria som ser fram emot uppdateringen av Express Publish nästa vecka.

NY DESIGN OCH NY SIDA
Från och med i början av nästa vecka kommer det att se lite annorlunda ut när du kommer in i Express Publish. Den äldre sidan https://foxpublish.se/ ersätts av den nya https://publish.maklare.vitec.net

Läs gärna igenom bifogat dokument som beskriver alla förändringar. Du hittar en kort sammanfattning och länk till dokumentet nedan.

Vad påverkas och vad påverkas inte?
• Inga ändringar i editorn (verktyget där du redigerar mallarna).
• Inga ändringar i Express Mäklarsystem.
• Förändringarna finns på den sidan dit du kommer från sidan Tjänster i Express Mäklarsystem eller loggar in direkt i Publish via länken ovan.

Skillnaderna mellan den nya och den gamla sidan
• Den nya sidan är responsiv, dvs den anpassar sig bättre till olika stora skärmar/enheter, och är även anpassad för att fungera på tex en Ipad.
• Menyvalen är desamma som tidigare, men de är placerade i menyn till vänster istället för som tidigare längst upp. (Generella mallar har bytt namn till Mallar och supportlänken finns nu här).
• När du klickat in dig på ett objekt har dina tillgängliga flikar samma namn som tidigare. Vad de heter varierar från kund till kund.
Läs mer om alla designförändringar här »

Integrationen med Express Mäklarsystem är fortsatt sömlös. Inga nya förändringar i editorn, som sedan tidigare uppdaterats med ny och modern teknik.

Designen i nya Express Publish påminner om Express Mäklarsystem med ett nytt fräscht gränssnitt. (Bild nedan). Läs mer i dokumentet via länken.