Hur väljer jag vilka bilder som skall visas på annonsen för bostaden?

De bilder som ligger för annonsering är de bilder som visas på marknadsplatserna. Läs gärna mer här hur du sorterar och ändrar plats på bilderna i Express Mäklarsystem:

Gå till aktuellt objekt.

Gå till sidan Bilder

Välj + för att lägga till bilder

>> Du kan hämta flera bilder med Välj bilder. Därefter väljer du bildrubrik och kategori för respektive bild.

Markera om bilderna är för annonsering och klicka sedan på Lägg till.

Sortera bilder

Du kan dra och flytta vilka bilder som ska vara för annonsering genom att klicka på Sortera.

Du kan även välja att klicka på cirkeln vid en av bilderna och sedan Flytta. Då kan du hantera sortering och flytt av bilder utan att behöva dra bilderna. Markera de bilder du till exempel vill lägga först av de Annonserade bilderna.

Sortera områdesbilder

Om du har rätt behörighet så kan du även sortera områdesbilder. Detta gör du på samma ställe där du administrerar dina områden, alltså under Inställningar, Administration, Områden.