Hur väljer jag vilka bilder som skall visas på mitt objekt på marknadsplatserna?

Det finns inga begränsningar i Express på hur många bilder du kan koppla till ett objekt. För att välja en bild till en marknadsplats kan man göra på flera olika sätt.

Gå in på objektet och fliken för bilder

Välj + för att lägga till

>> När du hämtar bilden från datorn välj att bilden skall annonseras.

>> Välj Sortera bilder

Dra bilder till Annonsbilder

>> Under sidan Marknadsföring kan du klicka på hemsidan och välja att flytta bilder till annonsbilder