De större fotofirmorna har integrerat sina system mot Express Publish och skickar ett s k ticketnr till dig som kund, och när du knappar in det i Express Publish hämtas alla bilderna in på objektet i Express Publish.

Om du istället arbetar med en fristående fotograf på din ort, så finns ändå möjligheten att arbeta på samma sätt som ovan. Det som sker är att fotografen istället laddar upp bilderna till oss (och erhåller då ett tickenr), och Publish-användaren väljer Vitec som fotograf, och fyller i det nr som man fått från fotografen.

Instruktion till fotografen:

1. Gå till: https://ekstern-publish.vitecnext.no och logga in.

2. Välj Browse...

3. När du valt alla bilder du behöver klickar du på "Upload".

4. Därefter får du ett "Ticket-nummer".

5. Om du är fotograf så skickar du detta "Ticket-nummer" till den mäklare som ska ha bilderna - Klart.

Uppgifter för inloggning:

fotograf

pH0t0!92