Hur får man in sin mäklarbild till Express Publish (fd Fox)?

För att bilden på mäklaren automatiskt ska komma in i mallarna så behöver man göra vissa inställningar, så att systemet känner igen bilden som din användarbild:

1. Ladda upp profilbilden i Mediabanken i Express Publish (fd FOX).
  2. När du laddar upp bilden så väljer du kategorin handläggarbild (Finns det inte någon sådan så kan du klicka på knappen för att hantera kategorier och lägga till en sådan. Kategorin kan döpas till önskat namn, det viktiga är att du bockar i att den är för användarbilder).
  3. Döp filen till Efternamn  Förnamn (D.v.s användarens Förnamn med stor bokstav och 2 st mellanslag, och sedan Efternamn med stor bokstav).