Jag har en kund med skyddad identitet. Hur hanterar jag den i Express Mäklarsystem?

Om du hämtar ett objekt via fastighetsutdrag och säljaren har skyddad identitet kommer denna in i Express Mäklarsystem. Det finns inget tekniskt stöd eller val för att välja skyddad identitet i nuläget.
För att komma runt detta får du skriva t ex NN i namnfälten för kontakten. Viktigaste är att du som användare i systemet kan hitta kontakten.

Vår rekommendation är:
Skriv upp alla uppgifter på papper och skriv in tillfälligt under part vid kontraktskrivning och tillträde. Tag sedan bort uppgifterna och kontakten under part direkt efter skrivningen.
En kontakt med endast mobilnummer ges ett alias Förnamn Efternamn under budgivning och för övrigt i systemet tills affär/budgivning är klar.

Efter avslutad affär se till att endast alias NN  finns kvar och att kontakten är raderad.