Ny i Express Mäklarsystem? I vår FAQ finns det flera tips och videofilmer. Här finns en videofilm som vi tycker passar särskilt bra till dig som är ny i Express och snabbt vill ha grunderna i utseende och arbetsflöde från intag till avslut.

Se filmen från början till slut eller hoppa direkt till ett kapitel i filmen via menyn under filmen.

Klicka på fyrkanten nere i videons högra hörn för större version.

00:00 Inloggning

00:27 Startsidan/Dashboard

02:44 Nytt objekt

06:28 Boka möte säljare

07:07 Beskrivningar

08:08 Affären

09:40 Dokument

16:30 Uppdrag

20:00 Tjänster

20:54 Bilder

23:55 Beskrivningar steg 2

28:30 Marknadsföring

32:50 Visning

36:45 Spekulanter

38:50 Budgivning

44:43 Spekulant till köpare

45:40 Objektet sålt

50:00 Sammanfattning

Arbetar du med Utland eller kommersiella se respektive video för dessa. Klicka på ordet utland eller kommersiella för att komma till vald video /film