Uppdatering:

Då HittaHem har avvecklats av Bonnier så byter Express namn under juli 2021 på knappen HittaHem till Bonnier Bostadsboxen under objektets sida marknadsföring.

Bostadsboxen hantera mäklarannonsering på flera nyhetssajter så som DI, DN, Expressen m.fl.

Längst ner på denna sidan finns en instruktion i PDF-format hur man använder marknadsplatsen hittahem.se i Express Mäklarsystem. Se även bilder nedan.

Gå till objektlistan och ta fram aktuellt objekt. I Översikten väljer du alternativet Marknadsföring:

hittahem_express_01

Här klickar du i de marknadsplatser som du vill publicera objektet på, till exempel Hittahem. Klicka ur bocken om du vill ta bort annonsen från marknadsplatsen. Uppdateringen sker i realtid; det gröna fältet ändrar tillfälligt färg att markera att uppdatering pågår.

hittahem_express_02

Klicka på kugghjulet i Hittahem-kortet om du vill välja Visa som ”Snart till salu” eller Visa som kommande försäljning:

hittahem_express_03

I Utförmenyn uppe till höger finns det två bra funktioner, dels Förhandsgranskning, dels Skicka annons till säljare:

hittahem_express_04

Välj Förhandsgranskning för att se hur annonsen kommer att se ut på nätet.

hittahem_express_05

Välj Skicka annons till säljare om du vill att säljaren ska se annonsen innan du publicerar.

hittahem_express_06