Längst ner på denna sidan finns en instruktion i PDF-format hur man använder marknadsplatsen hittahem.se i Express Mäklarsystem. Se även bilder nedan.

Gå till objektlistan och ta fram aktuellt objekt. I Översikten väljer du alternativet Marknadsföring:

hittahem_express_01

Här klickar du i de marknadsplatser som du vill publicera objektet på, till exempel Hittahem. Klicka ur bocken om du vill ta bort annonsen från marknadsplatsen. Uppdateringen sker i realtid; det gröna fältet ändrar tillfälligt färg att markera att uppdatering pågår.

hittahem_express_02

Klicka på kugghjulet i Hittahem-kortet om du vill välja Visa som ”Snart till salu” eller Visa som kommande försäljning:

hittahem_express_03

I Utförmenyn uppe till höger finns det två bra funktioner, dels Förhandsgranskning, dels Skicka annons till säljare:

hittahem_express_04

Välj Förhandsgranskning för att se hur annonsen kommer att se ut på nätet.

hittahem_express_05

Välj Skicka annons till säljare om du vill att säljaren ska se annonsen innan du publicerar.

hittahem_express_06