Finns det redigeringsfunktioner i form av ramar, texter och pilar i Express inbyggda bildredigering?

Det finns idag inga funktioner för att göra denna typ av redigeringar på kopplade bilder. Du kan beskära bilden, ändra ljusstyrka och konstrast samt rotera bilden åt höger och vänster.

Gå in i bilder på objektet och klicka mitt i bilden du vill redigera

Välj pennan längst ner

Redigeringsverktygen hittar du under bilden. Avsluta med bocken för att spara