Jag vill kunna lägga in en länk på objektet i Express som visas på objektet på min hemsida. Hur gör jag?

Ta fram aktuellt objekt i Express Mäklarsystem. Gå till sidan Marknadsföring, Klicka på kortet Hemsida.

Välj Länkar.

Lägg in din länk.

Vilken kategori som skall användas, och om det har något betydelse alls, beror på hur din hemsida är byggd. Kontrollera med den som sköter hemsidan eller ditt huvudkontor om det finns några krav.

Obs. Det är viktigt att du slutför inläggningen av din länk genom att välja det gröna pluset.