Jag vill lägga in en film på objektet i Express Mäklarsystem som visas på min hemsida.

Express Mäklarsystem har stöd i form av länkar till filmfilen. Filmfilen behöver finnas på extern sida som YouTube, Vimeo osv. Länken läggs sedan in i Express på aktuellt objekt, på sidan Marknadsföring. Klicka på kortet Hemsida.

Välj Länkar.

Lägg in din länk.

Vilken kategori som skall användas, och om det har något betydelse alls för att hemsidan skall kunna visa filmen, styrs av hemsidan. Kontrollera med den som sköter hemsidan eller ditt huvudkontor om det finns några krav.

Om filmfilen inte kan spelas upp på hemsidan testa att kopiera länken under "URL" i Express (se bild ovan) och klistra in den i ett nytt fönster. Fungerar den där? Tänk på att en hemsida kan kräva att länken börjar med http. Det kan även vara tvärtom att hemsidan inte vill att länken skall innehålla http utan att hemsidan lägger till det själv.