Att rensa cachen/tillfälliga filer i webbläsaren Chrome är en bra lösning för att minimera ett antal störningar som annars kan inträffa i webbläsaren. Det är därför även Mäklarsystems supporten ofta vill att man skall börja med att rensa innan andra åtgärder testas.

Tänk på att efter att du rensat cachen i webbläsaren behöver du logga in i Express igen.

Spara därför eventuellt öppna flikar i Express och andra webbplatser som du har öppet innan du fortsätter.

• Klicka på anpassningsikonen i webbläsarens verktygsfält (tre prickarna)

• Välj -Ta bort webbinformation

• Välj Tidsintervall "Sedan kontot skapades"

• Bocka för Cookies och Cachade bilder.
  • Välj Rensa data. Det tar upp till 30 sek att rensa. Stäng sedan Inställningar

Fullständig tömning av Cache.

I vissa fall kan en fullständig tömning av cache behöva göras. Nackdelen är att man bla blir av med lagrade lösenord men kan vara nödvändigt för en fungerande webbläsare.

Klicka istället på "Avancerat" och klicka i samtliga val och klicka på rensa data.