Det är fel mäklare inlagd på ett objekt, hur byter jag?

För att byta mäklare eller kontorstillhörighet på ett objekt ändrar man uppgift för Ansvarig mäklare på objektet.

Gå till sidan Affären

I sektion Uppdraget kryssar du bort befintlig Ansvarig mäklare

Skriv in namnet på den nya ansvariga mäklaren.

Du kan även skriva in namnet på samma mäklare men välja mäklaren men annat kontor om denne tillhör flera kontor.

Välj något av alternativen som dyker upp.

Spara

Tänk på att objektnumret inte förändras för att du byter mäklare, bokstäverna i objektnumret ändras inte utan är från ursprungliga objektägarens.