Mina ändringar i dokumentet försvinner

När du skrivit ett dokument se till att inte lämna datorn en längre tid i editeringsläge.
Om du går iväg en stund, se då till att välja Spara

Öppna upp dokumentet på nytt när det är dags att redigera igen. Faktorer som en tappad internet-förbindelse kan orsaka att uppgifter försvinner om du inte sparat först.

Genom att alltid Spara undviker du risken att förlora det du skrivit.

Se vår video om vad som kan uppstå om du redigerar samma objekts info från olika flikar eller från olika användare utan att spara.