Mina ändringar i dokumentet försvinner

Ett program på Internet fungerar annorlunda mot ett program lokalt installerat i datorn (till exempel tidigare Officeprogrammen Säljstöd och Mäklarsystem från Vitec). Faktorer som en tappad internet-förbindelse kan orsaka att uppgifter försvinner om du inte sparat först.

När du skrivit ett dokument e dyl., se till att inte lämna datorn en längre tid i editeringsläge - även om du har sparat det. Om du går iväg en stund, se då till att välja Spara. Öppna upp dokumentet / beskrivningen på nytt när det är dags att redigera igen.

På detta sätt undviker du risken att förlora det du skrivit.